Assís
15978
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15978,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,tribe-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Assís

 

Assís va néixer de la inquietud de persones vinculades a parròquies i comunitats de l’arxiprestat de Sarrià,  la seva sensibilitat i ganes d’oferir un ajut real a les persones en situació de sense llar va endegar l’Associació Centre d’acollida Assís l’any 2001. És una associació de voluntariat que treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb l’objectiu de facilitar i motivar processos d’inclusió social de persones en situació de sense llar, fomentant la promoció de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació a la situació que pateixen.

TREBALLEM PER MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE LES PERSONES EN SITUACIÓ DE SENSE LLAR

La MISSIÓ d’ASSÍS és millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar, oferint un espai de relació positiva i fent-los protagonistes dels seus processos de canvi. Sensibilitzar i crear espais de participació ciutadana col·laborant amb altres entitats del sector.

VISIÓ

  • Facilitar i potenciar el voluntariat social
  • Prioritzar les activitats que creen vincle, capacitació i autonomia.
  • Fomentar la participació i implicació de les persones ateses.
  • Mantenir 30 places d’allotjament i establir línies estratègiques per a la inserció laboral de les persones sense llar.
  • Potenciar la comunicació interna i externa del Centre Assís per ser una entitat de col·laboració i referència local.
  • Realitzar incidència política i social en relació a la problemàtica que pateixen les persones sense llar.
  • Treballar en xarxa amb altres entitats públiques i privades del sector.

L’EQUIP

En l’actualitat, l’entitat compta amb un equip humà de 11 professionals i 271 voluntaris/es que presta serveis i activitats, realitzant tasques de: atenció directa, indirecta i administratives.

www.assis.cat